Ternesøvej 5, Terslev, 4690 Haslev

STOR VELINDRETTET VILLA I SKØNNE NATUROMGIVELSER

• SUPER LOKALT MILJØ

• VELHOLDT OG INDFLYTNINGSKLAR

• STOR SYDVENDT HAVE MED KIG TIL SØEN

• 45 MINUTTER FRA KØBENHAVN

• MEGET BOLIG FOR PENGENETerslev er en lille hyggelig by med lige under 950 indbyggere, der holder liv i det gode naboskab og et aktivt foreningsliv, der blandt andet omfatter en velfungerende borgerforening, Terslev gymnastik- og idrætsforening samt en aktiv kirke. Her kender man hinanden og her hjælper man hinanden. Her er indkøbs muligheder, busforbindelse til Haslev og nem og hurtig tilkørsel til motorvejen med omtrent tre kvarter til København.

Byen er omkranset af smuk natur, som præger livet i byen og skaber fantastiske muligheder for oplevelser og aktiviteter i det fri.

På Ternesøvej 5 udbydes nu en stor, velindrettet villa, fuldkommen indflytningsklar og perfekt for børnefamilien, eller parret, der holder af plads og store, åbne rum.

I bydes velkommen fra vejen med en stor indkørsel hvorfra I kan tilkøre garagen i husets kælder, der mod øst ligger i terræn niveau. Her kan I også tilgå husets bryggers, hvorfra en flot vindeltrappe fører til husets stueetage, hvor boligen er indrettet.

To store stuer og et kæmpe alrum skaber rammerne om tiden tilbragt sammen. Her er forældre afdeling med etagens ene værelse i forbindelse med husets ene badeværelse og endnu et værelse og endnu et badeværelse suppleres desuden af et stort hobbyrum i kælderen, der eventuelt kan fungere som teenage afdeling.

Alle faciliteter i huset fremstår yderst velholdte og her er indrettet med lyse kvalitets materialer, der overalt er med til at fremme det lyse udtryk og den luftige rumfornemmelse.

Fra stuer og alrum har I adgang til et stort, sydvendt terrassemiljø, hvor I får det absolut bedste udbytte af solen gennem dagen og en fantastisk udsigt over haven, som er anlagt med velholdte staudebede og masser af plads til leg og sjov på den store plæne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.