Åvænget 7, Dalby, 4690 Haslev

Lys og velindrettet 1-plansvilla

- Super veldisponerede kvadratmeter

- Charmerende udemiljøer

- Lyse rum

- Perfekt familievilla

- Meget bolig for pengene


I Dalby har I det hele. Her er der skole, indkøbsmuligheder, daginstitutioner, fritidsaktiviteter, et aktivt lokalsamfund, godt naboskab og masser af aktiviteter gennem hele året. Dalby er omgivet af smuk natur ved søer, i skove og over de vidtstrakte, åbne vidder og får altså rige muligheder for at nyde oplevelser i det fri.

Her udbydes nu en super velindrettet villa, hvor pladsen er særligt godt udnyttet og hvor der på en og samme tid er indflytningsklar og muligheder for at sætte eget præg på udtrykket på jeres nye hjem.

Pladsen fordeler sig over hele fire værelser, hvoraf det ene nemt kan deles op i to, hvis i har behov for dette. Her er bryggers med egen indgang, to badeværelser, det ene med kar samt stort, lyst og åbent alrum.

Boligen er løbende vedligeholdt og istandsat, senest er alle gulve udskiftet i 2022. De to badeværelser er begge af ældre dato og her kan I altså vælge at tage rummene i brug som de står, med det helt rigtige og velholdte retrolook, eller sætte eget præg på indretningen. Begge badeværelser fremstår pæne og absolut brugbare.

Pladsen indenfor suppleres af isoleret værksted, af stor carport, af rummeligt skur og af stemningsfulde og solrige udemiljøer.

Med udgang fra alrummet er der anlagt en stor, hyggelig fliseterrasse med højbede og rigelig plads til sommerens selskaber. Haven i øvrigt byder på en stor plæne med plads til fysisk udfoldelse og sol hele dagen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.