Boholtevej 49, 1. mf., 4600 Køge

Lækker og velindrettet lejlighed i Boholtegården

- Lækre indretningsløsninger

- Helt klar til at flytte ind i

- God, central beliggenhed

- Optimal planløsning

- Meget bolig for pengene


I ganske kort gåafstand til indkøbsmuligheder og rekreative grønne områder og med små to kilometer til Køges absolutte centrum, ligger denne dejlige lejlighed centralt for det hele.

Lejligheden undergik istandsættelse i 2018, hvor køkken, gulve og soveværelse blev gennemrenoveret, og lejligheden fremstår i dag lys, lækker og fuldkommen indflytningsklar.

Kvadratmeterne er veludnyttede og fordeler sig over en god entré med indbygget skab, pænt og velholdt badeværelse med separat brus, et gedigent og indretningsvenligt værelse, dejligt stue og lækkert køkken.

Her er flotte indretningsløsninger gennem hele lejligheden. I entréen eksempelvis, med en smuk trædør til det indbyggede skab, der skaber dybde i det ellers bare rum. I køkkenet er der valgt en unik og smuk løsning med super lækre træbordplader, der fortsætter som backsplash i hele køkkenet for et eksklusivt udtryk, der giver rummet både varme og karakter.

Hele lejligheden fremstår velholdt, lys og indbydende. Fuldkommen klar til at byde nye beboere velkommen hjem.

Ejendommen er veldrevet og fællesarealerne pæne og rene. Her er store, gode plæner og super parkeringsforhold lige udenfor opgangen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.