Vordingborgvej 202A, 4681 Herfølge

Indflytningsklar villa med skønt gårdhavemiljø

Stilrent og moderne istandsat

Hyggelig gårdhave

Lyse, indbydende rum

Udsigt over omkringliggende marker


Helt tæt på fantastisk smukke skovområder, der blandt andre tæller Vallø Storskov og Præsteskov, lidt sydvest for Herfølge by, ligger denne hyggelige og lækkert istandsatte villa nu klar til at byde nye beboere velkommen hjem.

Pladsen indenfor fordeler sig på to etager, der i stueetagen byder på en rummelig entré, lækkert istandsat toilet med dobbeltvask i åben forbindelse med badeværelset, hvor der er installeret vaskemaskine og tørretumbler, et rummeligt værelse, lækkert istandsat køkken med hvide, grebsløse fronter på skabselementerne, toppet af flotte, massive træbordplader og lækre kvalitetshvidevarer og en stor, vinklet stue, hyggeligt indrettet med brændeovn.

I stueetagen er der desuden en hyggelig udestue med direkte adgang til den syd-østvendte del af grunden og et fantastisk hyggeligt anlagt gårdhavemiljø. På førstesalen ligger en rummelig og møblerbar repos og et godt og gedigent værelse. Der hører desuden fyrrum og en god carport med tilstødende skur til huset.

I haven er der mod sydøst i læ fra husets vinkel, anlagt et skønt gårdhavemiljø. Hvorfra der er udsigt over omkringliggende marker. Huset ligger desuden i gå- og cykelafstand til alle Herfølges tilbud inklusiv indkøb og station.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.