Dyndledsvej 11, Enderslev, 4652 Hårlev

Stor, eksklusiv ejendom med spændende muligheder

RIGELIG PLADS TIL HELE FAMILIEN

SPÆNDENDE MULIGHEDER I STOR VÆRKSTED- OG GARAGEBYGNING

LÆKKER GRUND MED POOL OG FANTASTISK UDSIGT

NATURSKØNNE OMGIVELSER I NÆRLIGGENDE SKOVOMRÅDER

LÆKKER OG FULDKOMMEN INDFLYTNINGSKLAR BOLIG


Med 360 graders uforstyrret udsigt over åbne marker og skoven i horisonten, ligger denne spændende ejendom på en fuldkommen fantastisk beliggenhed, hvor både de lækre omgivelser på grunden, og de fantastisk naturskønne omgivelser kan nydes til fulde.

Ejendommen byder på to spændende bygninger, hvor den ene rummer en stor, lækker og fuldkommen istandsat bolig med rigelig plads til hele familien, og den anden er indrettet med store garagerum, værkstedfaciliteter, gamle staldfaciliteter og rigtig mange ekstra etagekvadratmeter med et hav af anvendelsesmuligheder.

Boligen er indrettet med hele fem værelser, hvoraf det ene er den oplagte forældreafdeling, komplet med stort walk-in closet og adgang til eget badeværelse, som er lækkert indrettet med kar. Huset byder desuden på gæstetoilet og et ekstra badeværelse, der ligger i forbindelse med husets resterende værelser. Her er særligt store og lækre fællesarealer, fordelt på et stort køkken-alrum, der ligger i åben, forskudt forbindelse til en stue, delt op i to afdelinger. Den dejlige havestue har åbent til kip med en imponerende lofthøjde, som resultat.

I den bagerste af de to stuer, er hele gavlen etableret med glas og vinduespartier for en helt fantastisk udsigt over poolområde og den skønne natur huset er omkranset af. I alrummet er køkkenet lækkert og moderne indrettet med flotte trælamel fronter på skabselementerne, der står i smuk kontrast til det ellers helt snehvide udtryk. Køkkenet er desuden udstyret med lækre kvalitetshvidevarer, vinkøleskab og Quooker.

Grunden er lækkert anlagt med stor, eksklusiv pool, smuk flisebelægning rundt om huset, der breder sig i terrasser og rundt om poolen, dejlig indkørsel belagt med ærtesten, med plads til mange biler og græsplæne med god plads til leg og boldspil.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.