Allan Folmer - Bedste ejendomsmægler i Køge og omegn

Det kan godt være vi er lidt bias, men med over 30 års mægler erfaring og en stor kærlighed for lokalområdet, så føler vi os godt klædt på til at realisere dine boligdrømme. Vores kontor ligger i den historiske købstad, Køge, men vi handler også med boliger i alle de smukke og attraktive omkringliggende områder. Du kan blandt andet finde boliger i Tureby, en lille stationsby med gode transportmuligheder til byen, men med alt charmen fra en naturskøn landsby.
Så hvis du gerne vil være inden for hovedstadens rækkevidde, men alligevel ikke alt for tæt på, så tilbyder vi et væld af attraktive boligområder og hyggelige bydele, med både idyllisk landsbyliv og det hurtigere byliv. Se bare Store Heddinge, hvor naturfænomenet Stevns Klint blot er et stenkast væk. Eller Køge Nord, hvor det eneste, der blomstrer lige så meget som det idylliske familieliv, er det hurtige forretningsliv.

Ejendomsmægler Køge

Ejendomsmægler Køge Nord

Ejendomsmægler Strøby Egede

Ejendomsmægler Herfølge

Ejendomsmægler Bjæverskov

Ejendomsmægler Lille Skensved

Ejendomsmægler Ejby

Ejendomsmægler Tureby

Ejendomsmægler Strøby

Ejendomsmægler Hårlev

Ejendomsmægler Store Heddinge

Ejendomsmægler Hastrup

Noget for alle boligkøbere og -sælgere

Hos os finder du boligområder med noget for enhver smag, og vi står klar til at hjælpe med både salg af den gamle bolig, og til at finde den næste boligdrøm. Vi tror på at en ærlig og personlig handel er vejen frem, og med tons af erfaring blandt vores ekspert-mæglere, er vi dedikerede til selv de mindste forespørgsler.

Alt mellem arbejde og ferie

Vi bestræber os på at handle med boligtyper af alle slags, så dig og din familie kan udleve netop jeres boligdrømme. Hverdagen går sjældent langsomt, og der er altid ubesvarede mails og et halvt tomt køleskab, der kræver din opmærksomhed. Med salg og køb af bolig gennem os, så er du garanteret en erfaren og nem proces. Måske er Strøby Egede lige det område der skal til for at den travle hverdag føles lidt mindre presset? Den lille kystby på Stevns tilbyder alt i gåture langs vandet og frisk saltgus, så det næsten kan føles som ferie på en helt almindelig tirsdag. Eller måske leder du bare efter et erhvervslokale, hvor du kan besvare alle dine mails, som også ligger tæt på motorvejen? Så er Hårlev måske området for dig! I Hårlev findes gode transportmuligheder og et dynamisk bymiljø.

Hvad er vigtigt for dig - Kultur, Kirke og Klappe-zoo

Det kan også være at i værdsætter historiske gåture og kulturel læring, og med en bolig i Herfølge eller Lille Skensved, så er der rig mulighed for smuk kirkegang og berigende religionshistorie eller intens fritidslæsning på Herfølge Bibliotek. Og så er byerne selvfølgelig også rige på naturskønne områder, uden ret langt til vandet.
Måske elsker børnene dyr, men I er ikke helt klar til en lama i baghaven? Både Strøby og Bjæverskov er eksempler på smukke landsbyer i hver deres størrelse, hvor der ikke er langt til nærmeste klappe-zoo eller til eksotiske reptiler, dog bag glas.
Det kan godt være det virker lidt overvældende, og der er mange overvejelser, når man gerne vil købe eller sælge bolig. Vores pointe er bare, med lidt hjælp fra mæglerne hos AF kan du finde byer og områder der opfylder netop dine behov, i prisklasser der passer ind i dit budget, eller med attraktiv markedsføring der sender din bolig godt videre.

En ejendomsmægler-familie der tager hånd om din familie

Vi ved godt det kan være stressende at købe ny bolig eller sælge den gamle bolig, men hos Allan Folmer Ejendomsmægler er du sikret en tryg og personlig håndtering af hele processen. Vi er en tætknyttet mægler-familie, der forstår vigtigheden af den perfekte bolig i et blomstrende og attraktivt område. Derfor forhandler vi også boliger i små byer som f.eks. Ejby og Hastrup, hvor man har muligheden for at være en del af et varmt naboskab og et entusiastisk foreningsliv, uanset om det er en søndag på golfbanen eller en lokal fodboldkamp mod nabobyen.  
Vi kan tilbyde alt i lejligheder, villaer, landbrug, erhvervslokaler og sommerhuse, og med et bredt køberkartotek og et væld af forskellige områder, sørger mæglerne hos AF for at alle parter går herfra glade og tilfredse.