Vesterhegnet 14, 4600 Køge

Enderækkehus i velrenommeret byggeri på god beliggenhed

- Enderækkehus arkitekttegnet andelsforening

- Veldrevet og sund forening

- Indbydende og indflytningsklar

- Solrig have

- Skønne lysindfaldI udkanten af et af Køges mere attraktive villakvarterer, tæt på blandt andet skov, skole, pasningsmuligheder og dagligvarebutikker, udbydes nu dette lækre, lyse og indflytningsklar rækkehus. Huset er en andel af i alt 13 lækre boliger, opført i 1990 og tegnet af den velrenommerede, lokale tegnestue v/ arkitekt Karsten Vibild. Her er desuden en bred vifte af sports- og fritidsaktiviteter indenfor gå- og cykelafstande samt 2 km. til Køge centrum, der byder på god shopping og hyggelige spisesteder.

Området er kendetegnet ved sine hyggelige fællesarealer, gode parkeringsforhold, frodige haver og de skønne lysindfald, der er tænkt ind i livet her.

Boligen på Vesterhegnet 14 fordeler sig over to velindrettede plan med tilsammen tre gedigne og indretningsvenlige værelser, velindrettet og velholdt flisebadeværelse med brus og vaskemaskine, en rummelig entré med trappe til førstesalen samt åbne og indbydende fællesrum i form af et pænt og lyst køkken med masser af skabs- og bordplads, der ligger i åben forbindelse med husets skønne stue.

Fra stuen er der udgang til husets vestvendte baghave, der udgør det oplagte sted at invitere venner og familie til sommerens hyggelige middagsselskaber. Foran huset er der desuden anlagt endnu hyggelig have, hvor det er oplagt at nyde morgenkaffen i dagens første, milde solstråler. Da huset er beliggende for enden af sin række, så kan I her komme rundt om tre af husets sider og har dermed ekstra plads i de hyggelige ydemiljøer, der hører til boligen.

Her er et rart og inkluderende naboskab, familier med børn i de fleste aldersgrupper og rekreative områder omkring boligerne, hvor I trygt kan sende børnene ud at lege.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.