Vollerslevvej 28, 4100 Ringsted

Flot og velholdt landejendom i smukke naturomgivelser

- Stor grund med uhindret udsigt

- Gode udbygninger med bl.a. lade og værksted

- Flot og velholdt bolig

- Yderst naturskønne omgivelser

- Meget bolig for pengene


For enden af en yndig alle, flankeret af træer, på en kæmpestor naturskøn grund, i smukke, landlige omgivelser udbydes nu denne flotte og indbydende landejendom.

Her får I et lækkert og velholdt hovedhus med en skøn bolig og flere, gode sidebygninger med plads til de pladskrævende hobbyer, bolig og erhverv på samme matrikel, eller måske dyrehold. Uanset drømmene, så får I her pladsen til at udfolde dem.

I hovedhuset fordeler pladsen sig over to etager, hvor pladsen i stueplan er prioriteret til fællesarealerne og førstesalen til husets tre værelser samt en stor og møblerbar repos. I stueetagen finder I to rummelige entréer, et hyggeligt spisekøkken og en stor, vinklet stue med rigelig plads til at blive indrettet i flere afdelinger.

På grunden finder I to yderligere bygninger med store værksteder, stald og lade. Her udgør de mange ekstra etagemeter uudtømmelige muligheder.

Grunden er på over 39.000 m2 og her er etableret en dejlig have rundt om huset med terrasser og hyggekroge. Her er en stor og flot gårdsplads og overalt kan vidunderligt smukke udsigter over den omkringliggende natur nydes.

Med de landlige omgivelser kunne man fristes til at tro, at her også er langt til alt, men her finder I både skole, indkøb og motorvejen inden for korte afstande.

Vi glæder os til at vise jer rundt og tale med jer om, hvordan alle jeres største boligdrømme her kan blive indfriet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.