Din ejendomsmægler i Køge - realisér din boligdrøm

Går du med spirende boligdrømme i maven? Så kan vi hjælpe dig med at slippe sommerfuglene i maven fri og sælge din bolig i Køge, så du kan komme videre til netop det hus, du drømmer om. Vi er placeret i Køge centrum og har indgående kendskab til huse til salg i Køge, så vi kan hjælpe dig med at finde din næste drømmebolig, som vi siger, vi er den lokale ejendomsmægler i Køge Men vi er også altid på udkig efter nye skjulte perler i Køge og omegn, som vi kan hjælpe dig med at sælge til den helt rette køber. Vi har stor erfaring med salg af boliger i Køge centrum, Hastrup, Boholte og omegn og er altid opdateret på huse til salg i Køge, så vi ved hvilke konkurrerende ejendomme der er på markedet.

Bestil en salgsvurdering

Du kan skrive til os i formularen nedenfor, og få en uforpligtende salgsvurdering af en uddannet og erfaren ejendomsmægler i Køge lokalområde. Vores eneste mål er at hjælpe dig godt videre, og ønsker du mere end blot en professionel vurdering af din bolig, står vi også klar med motiveret markedsføring, lokalkendskab og en masse salgserfaring. Så bestil en gratis salgsvurdering allerede i dag, og lad os besvare de vigtige og de forvirrende spørgsmål, der nu må være, når du vælger at sætte din bolig til salg.

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ejendomsmægler AF Bolig i Køge I Vi kan sælge din bolig i Køge I Køb bolig gennem AF Bolig i Køge

Hjælp til køb og salg af boliger i Køge - vi har køberen til din bolig

Vi er eksperter i at hjælpe vores købere med at finde deres drømmebolig i Køge Centrum og omegn, så de får et sted, der passer præcis til dem, deres familie, hund eller hvem end boligen skal rumme. Derfor står vi altid klar til at tage imod din bolig med åbne arme og præsentere den for vores store køberkartotek, når du er klar til nye boligudfordringer. Vi er eksperter i at finde den helt rette køber til din bolig, hvad end du vil sælge rækkehus, villa eller lejlighed. Med vores “powersalg” får du både markedsføring til de rette målgrupper på sociale medier og i lokalområdet. Vi er erfarne og lytter altid til dine ønsker og kriterier for køb og salg af bolig. På den måde kan vi sikre at, vi kun præsenterer relevante købere for din bolig. Lige så vel bliver du kun præsenteret for boliger, der matcher dine krav, hvis vi skal hjælpe dig med at finde din næste drømmebolig. Derfor er vi det helt rette valg af ejendomsmægler i Køge til både køb og salg.

Få en salgsvurdering af din ejendom Køge

Går du med salgstanker, men har endnu ikke handlet på det? Så kan vi hjælpe dig med at tage det første skridt, ved at tilbyde dig en salgsvurdering af dit hus, din lejlighed, rækkehus eller fritidshus. Vi laver professionelle salgsvurderinger, som er helt uforpligtende. Derudover er vores salgsvurderinger ganske gratis, så hvis tanken om boligsalg har strejfet dig, så kan du altså få en helt gratis vurdering af din bolig, selvom du endnu ikke er sikker på, om du vil sælge. Salgsvurderingen giver dig en indikation på, hvad du kan forvente, at din bolig bliver sat til salg for. Vi står derudover også klar med tips og vejledning om hvilke eventuelle tiltag, du kan tage i din bolig, så den appellerer bedst muligt til køberne. En salgsvurdering kan samtidig give dig et bedre økonomisk overblik over dit salgsforløb og give et bedre udgangspunkt for at udforske nye boliger, inden den gamle er solgt.

Huse til salg i Køge - find de skjulte perler

Hvis du er ny i Køge og leder efter det perfekte sted at bo, så er vi din ejendomsmægler i Køge. Vi garanterer dig for, at vi kender alle de skjulte perler, uanset om du gerne vil bo tæt ved vandet, tæt ved grønne områder eller finde de bedste børnevenlige nabolag. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde den helt rette bolig, som du med en god mavefornemmelse kan kalde dit næste hjem. Vi bliver ved, indtil vi finder en bolig, hvor mavefornemmelsen er rigtig fra det sekund du træder ind ad døren, uanset om det betyder en gennemgang af alle huse til salg i Køge. En flytning er en stor ting, der ofte er meget personlig, da man leder efter den næste base, hvor man kan koble fra, lade op og føle sig helt hjemme. Derfor har vi altid en personlig og forstående tilgang til, hvordan du ønsker at finde din næste bolig og hvilke krav, du har. 

Bliv nabo til fantastisk natur

Når du vælger at købe hus, lejlighed eller fritidshus i Køge er en af de helt store fordele, at du bliver nabo til fantastiske Køge Bugt. Her kan du gå smukke vandreture eller nyde de solrige sommerdage på stranden og hoppe en tur i havet. 

Marked som i gamle dage

En af de unikke ting der er ved hverdagslivet i Køge centrum er, at du her kan opleve et vaskeægte marked på torvet et par gange om ugen. Det er en af de få byer i Danmark, hvor du fast kan opleve det hyggelige marked, hvor du kan købe friske råvarer og specialiteter. Samtidig er markedet den perfekte måde at møde nye mennesker, hvis du er ny i Køge. 

Gode transportmuligheder

Køge centrum har utrolig gode transportmuligheder, når det kommer til offentlig transport. Du kan altså nemt komme med toget direkte til eksempelvis Københavns hovedbanegård, med en rejsetid på blot 40 minutter. Derfor er der gode muligheder for at bo i Køge, hvis du eksempelvis arbejder i København og vil slippe for at sidde i lange bilkøer. 

Skal vi sælge din bolig?

Er du blevet nysgerrig på, hvad din bolig er værd, eller er du blevet helt sikker på, at du vil sælge? Så lad os være din ejendomsmægler i Køge og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig! Vi står klar til at finde eller sælge din bolig i Køge og omegn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.